Gratis SEA SCAN aanvragen.

Ontdek hoe jouw Google Ads campagnes presteren!

De inzet van Google Ads zit direct tegen conversie aan. Jouw doelgroep zoekt er namelijk zelf naar. Maar maak jij wel optimaal gebruik van jouw Google Ads account en de betaalde advertenties in Google? Kunnen jouw conversies omhoog en de kosten naar beneden? Het optimaal inzetten van SEA maakt echt het verschil voor jouw conversies, omzet en kosten. In de gratis SEA SCAN kijken wij wat er goed gaat in jouw Google Ads inzet en wat je kunt verbeteren. Zodat jij nog meer uit jouw Google Ads kunt halen!

Omdat wij niet geloven in standaard geautomatiseerde scans, kun je van ons meer verwachten. Wat doen wij in deze gratis SEA SCAN?

We kijken naar de opbouw van jouw Google Ads account

De inrichting van dit account is namelijk jouw fundament voor alle campagnes. Hoe beter deze ingericht is, hoe beter je de campagnes apart kunt optimaliseren.

We verdiepen ons in jouw campagnes 

Zit er nog groei in jouw campagnes? Zijn er zoekwoorden die onnodig veel budget opslurpen? En zijn er andere uitgaven die verspild worden? Zijn er momenten in de week waarop er meer gehaald kunt worden uit jouw campagnes? En kunnen de individuele campagnes nog geoptimaliseerd worden zodat de CTR en conversies verhogen? Kortom: wij gaan kijken hoe we meer uit jouw campagnes kunnen halen!

We geven duiding op de bevindingen

Bij alle data en bevindingen geven we een toelichting zodat je meer inzicht krijgt over de resultaten. Tenslotte ontvang je het in een kort en praktisch rapport.

Inclusief telefonische toelichting na de gratis SEA Scan

Na de oplevering van de daadwerkelijke SEA SCAN neemt onze specialist telefonisch contact met je op om de resultaten nog verder toe te lichten, eventuele vragen te beantwoorden en om – indien gewenst – met je te sparren over jouw specifieke SEA vraagstuk.

  Gratis SEA SCAN ter waarde van € 150

 Google erkende specialisten

  Zonder verplichtingen

✓  Specialist kijkt naar jouw unieke situatie

  Inclusief gratis toelichting en sparren

Ik wil een gratis SEA SCAN aanvragen:


  • Om de scan juist te kunnen uitvoeren nemen wij contact met je op. Nadat wij toegang hebben gekregen tot jouw Google Ads account, zullen wij de SEA SCAN binnen 5 werkdagen opleveren. Daarna zal onze specialist je bellen om deze toe te lichten, eventuele vragen te beantwoorden en met je te sparren over jouw SEA uitdaging. Wij gaan natuurlijk vertrouwelijk om met jouw gegevens (zie privacy statement).

Contact

 

Heb je vragen over onze aanpak en hoe wij jouw SEA SCAN uitvoeren? Wil je meer weten over onze voordelige SEA pakketten die wij aanbieden om zodat jij jouw SEA kan uitbesteden? Neem gerust contact met op met onze digitale specialist.

Cindy Adriaansen

E-mail: cindy@redivy.nl

Telefoon: 06 – 52 38 28 66

Wil jij jouw Google Ads uitbesteden?

Haal veel meer uit jouw Google Ads inzet met het SEA pakket van RED IVY. Met scherpe prijzen en uitgevoerd door Google Ads gecertificeerde specialisten!