Gratis SEO SCAN aanvragen.

Dé meest volledige gratis SEO SCAN voor je website inclusief persoonlijke toelichting!

Online gevonden geworden is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Voor veel websites en webshops is Google een cruciale verkeersbron. Stel je voor dat jouw bedrijf naar boven komt bij elke zoekopdracht die over jouw producten of diensten gaat. Dan haal je al heel snel relevant verkeer naar je website of webshop. Maar hoe zorg je daarvoor? Dat is simpel: door het actief toepassen en continue optimaliseren van SEO. De gratis SEO SCAN van RED IVY helpt je met een handig overzicht om je website beter gevonden te laten worden. Onze SEO SCAN kijkt naar zes essentiële pijlers die van belang zijn binnen het landschap van SEO.

Omdat wij niet geloven in standaard geautomatiseerde scans, kun je van ons meer verwachten. Wat doen wij in deze gratis SEO SCAN?

We kijken naar 6 essentiële pijlers binnen SEO 

Namelijk techniek, content, UX, linkbuilding, local SEO en social media. Deze pijlers dragen bij aan het verbeteren van de vindbaarheid in de zoekmachines. Meer weten over deze zes pijlers en waarom ze zo belangrijk zijn om hoog in Google te komen? Download ons gratis e-book hierover>>

We verdiepen ons in jouw website of webshop 

Onze SEO specialist beoordeelt persoonlijk jouw website of webshop op diverse onderdelen, dus je krijgt geen geautomatiseerde lijst. Hierbij wordt echt gekeken wat er gedaan moet worden om beter gevonden te worden. Hierdoor krijg je ook duidelijke inzichten over onderdelen die niet te meten zijn met een tool.

We geven duiding op de bevindingen

Bij alle data en bevindingen geven we een toelichting zodat je meer inzicht krijgt over de resultaten. En je vervolgens zelf actie kunt ondernemen om de SEO te verbeteren.

Inclusief telefonische toelichting

Na de oplevering van de daadwerkelijke SEO SCAN van je website neemt onze specialist telefonisch contact met je op om de resultaten nog verder toe te lichten. Er dan ook tijd om eventuele vragen te beantwoorden en met je te sparren over jouw specifieke SEO vraagstuk.

Gratis SEO SCAN ter waarde van € 150

Google erkende specialisten

Zonder verplichtingen

Specialist kijkt naar jouw unieke situatie

Inclusief gratis toelichting en sparren

Ik wil een gratis SEO SCAN:


  • Wij nemen eerst telefonisch contact met je op om de informatie die we nodig hebben compleet te maken. De SEO SCAN wordt daarna binnen 5 werkdagen opgeleverd. Wij gaan natuurlijk vertrouwelijk om met jouw gegevens (zie privacy statement).

Contact

Heb je vragen over onze aanpak en hoe wij jouw SEO SCAN uitvoeren? Of wil je meer weten over onze uitgebreide SEO analyse of de SEO pakketten die wij aanbieden om structureel jouw SEO te verbeteren? Neem gerust contact met op met onze digitale specialist.

Cindy Adriaansen

E-mail: cindy@redivy.nl

Telefoon: 06 – 52 38 28 66

Wil jij meer lezen over SEO?

Leer alles over de belangrijkste onderdelen die effect hebben op SEO in ons e-book “Deze 6 pijlers van SEO zorgen direct voor meer resultaat”. Inclusief tips voor hoe je hoger in Google komt en een handige definitielijst.