Adverteren op Google?

Met ons SEA pakket kun je makkelijk jouw Google Ads uitbesteden!

Wil je starten met adverteren op Google of wil je juist meer uit jouw Google Ads halen? De paid search specialisten van RED IVY staan voor je klaar om jouw Google Search en Google Shopping campagnes op te zetten en te verbeteren. Wij zorgen voor meer kwalitatieve traffic en meer conversies. Onze kosten verdien je dus snel terug door een efficiëntere inzet van jouw Google Ads campagnes. Bekijk direct de mogelijkheden voor een SEA pakket bij RED IVY.

Wat houdt het SEA Pakket in?

Opzetten campagnes

Wij bepalen de juiste campagne structuur, richten de campagnes en advertentiegroepen in en schrijven actiegerichte advertentie- en extensie teksten. Dit kunnen zowel search of shopping campagnes zijn.

Inrichten van doelen & tracking

Wij richten de nodige doelen in Google Analytics in, zo worden de behaalde campagne prestaties direct inzichtelijk en meetbaar. Want met data kan je alles verbeteren.

Wekelijkse optimalisatie

Wij sturen iedere week bij op de data die we zien. Met actief campagne management behalen wij voor jou meer conversies tegen lagere kosten.

Budgetbeheer & biedmanagement

Zo min mogelijk kosten tegenover zoveel mogelijk conversies, dat is ons uitgangspunt. Wij beheren actief jouw mediabudget.

Rapportage & contact

Naast een dashboard die je continue real time kan inzien bespreken wij periodiek de voortgang en next steps. Zo ben jij helemaal op de hoogte!

Voor ieder mediabudget een passende oplossing.

Small campaigns

Bedoeld voor organisaties met campagnes tot € 0 en € 1.500 search mediabudget per maand.

Medium campaigns

Bedoeld voor organisaties met campagnes tussen de € 1.500 en € 5.000 search mediabudget per maand.

Large campaigns

Bedoeld voor organisaties met campagnes tussen de € 5.000 en € 15.000 search mediabudget per maand.

Wij hanteren een vast opstarttarief van € 495 voor elke nieuwe Google Ads klant. Heb jij een hoger mediabudget op search dan € 15.000 per maand? Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat. 

SEA pakket via RED IVY? De voordelen op een rij:

Meer conversies

Met onze aanpak halen wij gemiddeld 30% meer conversies binnen de verschillende branches.

Minder kosten

Door continue optimalisatie en actief bijsturen behalen we tot 27% minder kosten per conversie.

Erkende specialisten

Wij beschikken over erkende Google specialisten die precies weten aan welke knoppen ze moeten draaien binnen jouw campagnes.

Flexibele pakketten

Omdat jouw bedrijf nooit stilstaat, staan wij dat ook niet. Onze pakketten zijn flexibel op en af te schalen qua mediabudget.

Deze klanten gingen jou voor:

DUSK logo
Alcomex logo
Organize agile
Scrum company logo
Monteur aan huis logo
VGCN Logo

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie aan de slag?

We starten eerst met jouw organisatie beter te begrijpen. Denk bijvoorbeeld aan: wat zijn jullie producten / diensten, wat zijn belangrijke zoekwoorden en hoe bekend is het merk. Dit doen we aan de hand van een briefing en een telefonische opstartsessie. Ook hebben we toegang nodig tot jullie GoogleAds account en Google Analytics en/of Google Tag Manager om de data erachter te analyseren. Hierna doen we een PAID SEARCH analyse om te bepalen hoeveel potentieel er in de markt zit en hoe we de aanpak het beste kunnen starten. Na het afspreken van de KPI’s en het mediabudget gaan we uiteindelijk campagnes opbouwen. De definitieve teksten zullen we natuurlijk altijd nog afstemmen met jou zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zodra de campagnes ingericht zijn, begint het echte werk met de continue optimalisatie van de campagnes en van de biedstrategie. Waarbij wij erop gebrand zijn om het maximale voor jouw organisatie eruit te halen.

Is Google Shopping onderdeel van dit pakket?

Zeker! Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste campagnestrategie bestaat uit verschillende campagne typen waaronder search campagnes en shopping campagnes. Dit bepalen we afhankelijk van jouw situatie, om zoveel mogelijk impact te maken met de campagnes.

Kan ik tussentijds van pakket wisselen?

Het pakket wijzigt automatisch wanneer het mediabudget in een ander pakket valt. Je bent dus altijd verzekerd van de beste deal en de maximale inzet van onze specialisten.

Wanneer kan ik opzeggen?

Je ontvangt deze scherpe prijzen omdat je er minimaal voor 6 maanden aan committeert. Daarna kan je per maand opzeggen.

Hoe gaat de betaling?

De facturatie gebeurt altijd maandelijks achteraf. Dus in het begin van de maand ontvang je de factuur over de maand ervoor. Wanneer de start of het einde van het pakket middenin de maand valt, dan wordt de maand pro rato verrekend zodat je alleen voor die weken betaalt waarin wij ook daadwerkelijk voor je aan de slag zijn geweest. De betalingstermijn is standaard 14 dagen.

Voorwaarden voor onze samenwerking en het afnemen van een SEA pakket:

– Looptijd van minimaal 6 maanden.

– Tarief is exclusief BTW en mediakosten.

– Inzet mogelijk op Google Ads, Google Shopping en Bing.

– Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.