Digitaal groeien in 2023

Elk jaar zijn er weer een bak vol digitale marketing trends vanuit allerlei verschillende hoeken. En je kunt gewoon niet alles meenemen in jouw marketingplannen. Maar dat is ook helemaal niet erg.

Een belangrijk onderdeel van ons vak bestaat namelijk uit het maken van verstandige keuzes. Waar liggen de grootste kansen en wat heeft de hoogste prioriteit? Wat kunnen we nu doen en wat schuiven we nog even door? Die vragen moet jij jezelf stellen.  En dat is niet altijd even makkelijk, maar gelukkig hoef jij dat ook niet alleen te doen. Ik denk namelijk graag met je mee. Gewoon even praten over wat je wilt, waar je tegenaan loopt en welke trends voor jou nu echt belangrijk zijn. Zo komen we samen een heel eind! 

Laat me weten op welke nummer ik je kan bereiken en wanneer het jou het beste uitkomt, dan plannen we samen een vrijblijvend gesprek in. Liever meteen in actie komen?

Bel mij gerust op +31 6 52 38 28 66 

Ik spreek je snel!

Groetjes Cindy Adriaansen – Head of digital marketing

cindy red ivy kantoor

Plan een afspraak in!


  • Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens (zie privacy statement).

Ondertussen in ons kenniscentrum:

DE 8 BELANGRIJKSTE TIPS VOOR B2B-leadgeneratie.

Hoe haal je goede leads binnen? Als B2B-organisatie ben je ongetwijfeld bekend met de constante uitdaging om kwalitatieve leads te genereren. Ik begrijp deze uitdaging maar al te goed en wil je graag de tips met je delen die voor mij echt een game changer zijn geweest.

wat is display marketing

DE BETEKENIS VAN DISPLAY MARKETING IN DE ONLINE MARKETING FUNNEL.

Wanneer je reclame wilt maken voor je producten of diensten op het internet, heb je daarvoor diverse mogelijkheden. Een van de meest succesvolle manieren is via display marketing. Wat display marketing exact is, hoe het werkt en hoe je het voor jouw organisatie kan toepassen in alle lagen van de online marketing funnel leggen we voor je uit in deze blog.

wat is google mijn bedrijf

Wat kan Google Mijn Bedrijf voor mijn organisatie betekenen?

In deze blog van Google Mijn Bedrijf (GMB) leggen we je uit wat Google Mijn Bedrijf nu precies is en wat het kan betekenen voor jouw organisatie. Ook vertellen we de redenen waarom het niet mag ontbreken in jouw marketingstrategie en tot slot een aantal tips om jouw GMB te optimaliseren.

de 10 beste seo tools

De 10 Beste SEO-tools.

De organische vindbaarheid van jouw website hangt af van vele factoren. Er zijn meer dan 200 ranking factoren die bepalen welke website op welke positie in Google komt te staan. SEO optimaal uitvoeren kan intensief zijn. Kom er hier achter wat de 10 beste SEO-tools zijn om te zien hoe jij scoort op bepaalde factoren maar ondertussen ook tijd kunt besparen.