Online marketing scan

Verbeter jouw online marketing resultaten met een onafhankelijke online marketing scan

Je doelgroep is continu in beweging en kiest veelal meerdere online marketingkanalen om informatie te verzamelen en om tot aankoopbeslissingen te komen. Hoe weet je of je de juiste online marketingmiddelen gebruikt?

Het antwoord ligt in een onafhankelijke beoordeling van je huidige online marketinginspanningen. Een online marketing scan biedt niet alleen inzicht in hoe je jouw digitale marketingaanpak kunt optimaliseren, maar stelt ook je marketingteam in staat om direct bij te sturen binnen je bestaande online marketingkanalen.

cindy adriaansen red ivy

Wat levert onze Online Marketing Scan jou op?

Directe acties voor verbetering van de resultaten van de huidige online marketingmiddelen. 

Advies op kansen binnen de huidige online marketing aanpak maar ook op online marketingmiddelen die momenteel nog niet worden ingezet. 

Input om de huidige specialisten en/of online marketingbureaus beter aan te kunnen sturen.

Wat bevat de online marketing scan?

Per onderdeel ontvang je een overzichtelijk rapport, inclusief concrete verbeterpunten en/of tips, dat wij graag persoonlijk komen toelichten.

Bovenstaande onderdelen kunnen worden uitgebreid of ingekort naargelang jouw wensen; daarom is de prijs ook altijd maatwerk. Wil je graag een prijsindicatie? Laten we dan snel even bellen. Mijn naam is Cindy Adriaansen, en mijn mobiele nummer is 06-52382866. Je kunt me ook mailen op cindy@redivy.nl.

Heb je liever dat ik jou terugbel? Laat dan je gegevens hieronder achter!

  • Bijvoorbeeld: +31 6 12 34 56 78