Over RED IVY.

Iedereen maakt gebruik van online marketing. Maar haal jij wel het maximale uit jouw online marketing inzet? En doe je dit effectief? RED IVY is het online marketingbureau dat organisaties helpt om hun online marketing naar het volgende niveau te brengen. Met een gedegen aanpak over de verschillende OWNED, PAID, SHARED en RENTED kanalen. Om het maximale eruit te halen. Binnen het afgegeven budget en capaciteit. Wij ondersteunen organisaties met strategie, aanpak, concrete actielijsten en – desgewenst – de uitvoering van specifieke onderdelen. Wij zijn een digitale katalysator. Daarbij gaan wij zeer doelgericht te werk. Dat zit in ons DNA.

VERBETER JOUW ONLINE MARKETING!

Benieuwd of je het maximale uit online marketing haalt? Wij kunnen een scan voor je uitvoeren waar wij een 0-meting doen van de huidige online marketing activiteiten, inclusief een concrete lijst met eventuele verbeterpunten.

dwarrelend pad

Onze beloftes.

  • Onze werkwijze is gefundeerd.
  • Na inzicht volgt strategie.
  • De uitkomst is direct toepasbaar.
  • Wij brengen versnelling in het traject.
  • Wij helpen bedrijven succesvoller te zijn met hun (online) marketingvraagstukken.

KIES VOOR RED IVY.

Dit is wat wij doen en waarom wij dit doen.

dwarrelend pad

Missie.

RED IVY ondersteunt organisaties met hun marketingvraagstukken om het maximale te halen uit hun digitale bedrijfsvoering en online activiteiten.

verrekijker

Visie.

Wij maken het verschil voor onze klanten door hen te voorzien met passende en direct uitvoerbare strategische marketingadviezen en concrete tactische vertalingen hiervan. Zodat in de uitvoering alle marketingactiviteiten bijdragen aan hetzelfde doel en elkaar versterken.

pijl onderweg naar het target

Doelstelling.

Via een intensief en doeltreffend traject rondom de totale klantreis brengen we in korte tijd versnelling in de oplossing voor het vraagstuk van de klant. Daarbij zoeken wij altijd de synergie tussen onze drie-eenheid: inzicht, strategie en handvatten. Hierdoor zijn onze activiteiten gefundeerd en tegelijkertijd direct toepasbaar (PLUG&PLAY).

Een greep uit onze klanten.

DUSK logo
Randstad Nederland logo
Eye wish logo
Yacht logo
Kruidvat logo
NPL
NDC logo
Alcomex logo
Dell logo
Tempo Team logo
Scrum company logo