Begin met podcasten

Een goede podcast zorgt voor een betere binding met je doelgroep

Podcasten geeft jouw merk en/of bedrijf de mogelijkheid om klanten op een authentieke manier je merk te laten beleven. We zien dat steeds meer bedrijven zich daarom onderdompelen in de wereld van podcasting en het aan hun marketingmix toevoegen. Recent marktonderzoek laat zien dat deze markt een substantiële grootte heeft, nog steeds groeit en veel potentie biedt. Waarbij andere media kanalen moeten vechten voor maar een paar seconden aandacht van hun doelgroep, weet een podcast een luisteraar voor soms wel 2 uur vast te houden. Een ongekend verschil!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden rondom podcasten? Bekijk dan onze aanpak!

Waarom podcasten👇

podcast marloes
podcast mira

Jouw podcastserie👇

Je wilt natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen van jouw beoogde doelgroep naar jouw podcast gaan luisteren. Hiervoor zijn twee dingen van belang: allereerst heeft de podcast een ijzersterk concept nodig. In deze fase wordt al het voorbereidende onderzoek gedaan. Wie is je doelgroep, wat zijn hun behoeftes en hoe gaat deze podcast waarde bieden? Door te duiken in het hoofd van deze mensen en te zoeken naar de juiste antwoorden, ontwikkelen we een doelgericht concept voor de podcastserie. Ten tweede heb je een goed promotieplan nodig. Waar zitten jouw luisteraars en hoe bereik je hen? Wij ontwikkelen voor jou een passend promotieplan, zodat de podcast de beste kans krijgt  voor het bereiken van de juiste luisteraars.

Tijdens de productie steken wij de handen uit de mouwen en zie je jouw podcast aflevering ook daadwerkelijk tot leven komen. Ons productieproces loopt van het schrijven van het script tot de volledige montage en nabewerking van de aflevering. Wij werken hierbij samen met een hoogwaardige audiostudio met professionele apparatuur en een gediplomeerde audiotechnicus. Is de podcast klaar? Dan zetten wij de podcast live en brengen we het promotieplan in actie.

Concept ontwikkeling

€ 3.950 per podcastserie

Uitgebreid vooronderzoek

✅ Concurrentieanalyse

Zoekwoordenonderzoek

✅ Raamwerk voor serie vaststellen

✅ Strategisch format ontwikkeling

✅ Ontwikkelen van passend promotieplan

Productie

€ 2.750 per aflevering*

✅ Uitgewerkte productieplanning

✅ Een volledig & beknopt script

✅ Opname draaiboek

✅ Opname in professionele studio in Haarlem. Volledig uitgerust om in broadcast kwaliteit studio opnames te maken. 

✅ Volledige montage en nabewerking (inclusief intro/outro)

✅ Ontwikkeling promotiecreaties

Opzetten audiogrammen

 Live zetten van podcast aflevering

 Uitvoeren van het promotieplan (organisch)

🔘 Optioneel: inzetten van paid promotie 

Begin nu met podcasten!

Neem contact op om te sparren over de mogelijkheden van podcasten voor jouw bedrijf.

  • Bijvoorbeeld: +31 6 12 34 56 78

  • Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens (zie privacy statement).

*Prijs is op basis van een podcastaflevering van maximaal 30 minuten. Voor een aflevering langer dan 30 minuten wordt een toeslag gerekend.  Wil je liever op locatie opnemen of graag tijdens de audio opnames ook meteen video opnemen? Neem dan contact op voor alle extra mogelijkheden om het meeste uit jouw podcast te halen!