Gifjes en stickers

GIF staat voor Graphics Interchange Format en is een bestandstype waarmee afbeeldingen worden geanimeerd. Een gifje bevat een beperkt aantal kleuren, hierdoor heeft het een kleine bestands-grootte waardoor deze gemakkelijk via verschillende kanalen kan worden ingezet. Gifjes zijn vaak bestaande beelden uit uit films, televisieprogramma’s en wat mensen daadwerkelijk gefilmd hebben. Denk bijvoorbeeld aan bloopers. Gifjes en stickers zijn uitermate geschikt voor het creëren van meer brand awareness.

De populariteit van gifjes is vooral te danken aan het (meestal) grappige karakter van de korte fragmenten. Hierdoor is de drempel laag om een gifje door te sturen naar anderen. 

Wil je gifjes en stickers inzetten voor branding? Neem nu direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om jouw situatie te bespreken.

Waarom moet ik gifjes en stickers inzetten voor mijn bedrijf?

Gifjes en stickers worden veelvuldig ingezet en gemaakt. Het is een vluchtig product dat wel langdurig gebruikt kan worden. Hierdoor is de beschikbaarheid van de gifjes en sticker van cruciaal belang. Ze moeten makkelijk en snel te vinden zijn. Hieronder geven wij drie belangrijke manieren waarop gifjes en stickers kunnen bijdragen aan de branding van jouw bedrijf.

Hoe kan ik het inzetten voor mijn bedrijf?

Nu we weten waarom het belangrijk is om gifjes en stickers in te zetten voor jouw bedrijf, gaan we kijken hoe je deze dan goed kan inzetten.

Voorbeelden van gifjes en stickers voor branding

Coca Cola kerstman
etos branded gifje
Kruidvat zonnebrand sticker
Sticker glas Coca-Cola

Ga nu direct aan de slag!

Het inzetten van beeldmateriaal is bij RED IVY in goede handen. Wij hebben online marketing specialisten die in elke situatie precies de juiste vorm weten te vinden. Wat belangrijk is kan namelijk voor elke website verschillen. Twijfel daarom niet langer en neem nu contact op met RED IVY om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Deze partijen gingen jou voor:

Solcon logo
Kruidvat logo
Alcomex logo
DUSK logo
Monteur aan huis logo

Het gebruik van gifjes en stickers helpt het verbeteren van de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bel met Cindy via +31 (0)6 52 38 28 66 of vul ons contactformulier in.

Wil jij meer lezen over zoekwoorden én tips voor effectief gebruik? Download ons e-book!