Social advertising uitbesteden

Haal het optimale resultaat uit alle social media

Gestart met social media advertising maar heb je geen tijd om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan? Of wil je met je ads meer klanten bereiken maar geen idee hoe je dat aanpakt? Bespaar jezelf de stress / hoofdpijn en geef het uit handen.

Of het nu gaat om advertenties op Facebook, Instagram of LinkedIn, onze social media managers weten als geen ander aan welke knoppen ze kunnen draaien om het beste uit jouw campagnes te halen. Advertenties en doelgroepen finetunen om jouw doelen te behalen is wat ons een kick geeft.

Dus haal het maximale uit je social media ads en neem contact met ons op. Dan plannen we een vrijblijvend gesprek in waarin je jouw wensen en doelen in kaart brengen.

RED IVY - dennie 2

Waarom social media advertising?👇

Als je social advertising goed inzet blijf je top-of-mind bij jouw ideale klant. Deze kun je gericht bereiken met uitgebreide targeting opties. Vervolgens kun je de resultaten van je advertenties meetbaar maken en tijdig bijsturen om optimale resultaten te behalen.

Groot bereik

Met het grote aanbod aan verschillende social media kanalen biedt social advertising een zeer groot bereik. Onderzoeken hebben uitgewezen dat 13,7 miljoen Nederlands actief zijn op social media. 

De juiste targeting

Met gerichte social advertenties en de juiste targeting zorg je dat jouw merk onder de aandacht wordt gebracht bij jouw doelgroep. Social advertising leent zich als perfect kanaal voor naamsbekendheid en meer verkeer naar je website. Met de juiste retargeting doelgroep zorg je ook voor meer conversies!

Meetbaar

Social media advertising is goed meetbaar. Je kunt precies zien wat de resultaten van een campagne zijn. Hierdoor kun je tijdens de campagne bijsturen en optimaliseren op basis van data. 

Optimalisatie

Als we de resultaten van een campagne bekijken zien we snel waar het nog beter kan. Op basis van deze informatie gaan we de campagne optimaliseren voor nog betere resultaten. 

Dit doen wij voor jou👇

Bij RED IVY hebben we jarenlange ervaring met social advertising. Wij stemmen in overleg met jullie duidelijke doelen en KPI’s af. Al onze activiteiten dragen bij aan deze doelen of KPI’s. Dat is waar onze focus ligt. Alle activiteiten en acties die we uitvoeren worden gedaan op basis van data. Dit is cruciaal bij het maken van de juiste keuzes en bij het bepalen van de juiste actiepunten. Inclusief A/B testen. Onze specialisten zijn volledig opgeleid en worden continu getraind op de laatste trends en ontwikkelingen binnen social media. Jullie zijn als klant onze belangrijkste prioriteit. Wij zorgen dat altijd alles snel en op het juiste moment gebeurd. Hieronder beschrijven wij per fase welke werkzaamheden wij voor jou uithanden kunnen nemen.

Fase 1: Voorbereiding

 • Briefing & Kick-off
 • Advies doelgroep targetting
 • Advies mediaplan planning
 • Creaties advies (afhankelijk van hoeveel kanalen)
 • Inrichting facebook business manager
 • Events in Google Analytics

Fase 2: Build

 • Definitieve mediaplan
 • Opbouwen campagne (afhankelijk van hoeveel kanalen)
 • Creaties uitvoering

Fase 3: Uitvoering

 • Project management (data analyseren, afstemming en advies)
 • Campagne optimalisatie (afhankelijk van hoeveel kanalen)
 • Overleg + rapportages (afhankelijk van hoeveel kanalen)

Fase 4: Evaluatie

 • Campagne evaluatie en lessen voor een volgende campagne

Zelf aan de slag met social advertising?

In onze GRATIS social advertising checklist zie je uit welke onderdelen het speelveld bestaat. Doorloop de fases om meer resultaat te behalen uit een social media platform naar keuze.

dennie red ivy social advertising

GEEF JE SOCIAL ADVERTISING LIEVER UIT HANDEN? ONZE SOCIAL MEDIA EXPERTS STAAN VOOR JE KLAAR!

Wil jij social media advertising uitbesteden? Samen kijken we naar de mogelijkheden en of het een geschikt middel is voor jouw doelstellingen. Neem vrijblijvend contact op om te sparren over de uitdagingen van jouw bedrijf. Laat je inspireren door onze professionals.

Deze partijen gingen jou voor:

Solcon logo
Flynth logo klant van RED IVY
Kruidvat logo
Alcomex logo
DUSK logo
Monteur aan huis logo