Speciale Aanbieding voor de TikTok Webinar Deelnemers: 

Succesvol TikTok Advertising inzetten met de TikTok Kickstart Deal

Welkom bij de exclusieve vervolgstap op ons TikTok webinar. Of je nu hebt deelgenomen of je gaat het webinar nog eens terugkijken, deze aanbieding is speciaal voor jou. Tijdens het webinar hebben we de kracht en potentie van TikTok als marketingkanaal uitgelegd. 

We begrijpen dat het starten met TikTok advertising uitdagend kan lijken. Het goede nieuws is: je hoeft dit niet alleen te doen. Onze TikTok Kickstart Deal is ontworpen om je een vliegende start te geven en om je ook doorlopende ondersteuning te bieden om het maximale uit je campagnes te halen.

Wij zijn hier om de complexiteit uit je handen te nemen. Profiteer nu van onze speciale aanbieding en zet vandaag nog de eerste stap naar succes op TikTok!

Normaal kost het opzetten en uitvoeren van een dergelijke campagne: € 2.990

Nu speciaal voor onze webinar deelnemers: € 1.450

Deze TikTok Kickstart Deal is jouw springplank naar zichtbaarheid op het snelst groeiende sociale platform van dit moment. Het biedt een gestructureerde, professionele aanpak met flexibiliteit, diepgaande inzichten en persoonlijke betrokkenheid van onze social media specialisten.

Wacht niet te lang, want we kunnen slechts 10 TikTok Kickstart Deals inplannen. Dus dien je je aanvraag vandaag nog in!

EXCLUSIEF TIKTOK KICKSTART DEAL

Let op: we kunnen slechts 10 TikTok Kickstart Deals inplannen. 

De TikTok Kickstart Deal is eenmalig € 1.450

✔️ Voorbereiding en Kick-off

✔️ Account en Pixel instelling

✔️ Campagneplanning

✔️ Creatief advies

✔️ Uitvoering, Beheer en Regelmatige Updates

✔️ Evaluatie en Voortzetting

Wat krijg je hiervoor?

1. Voorbereiding en Kick-off

De campagne begint met een strategische kick-off bij jou op locatie. Samen zetten we de doelstellingen scherp en stemmen we de verwachtingen af.

2. Account en Pixel Instelling

Wij helpen bij het opzetten van jouw TikTok-account en het correct plaatsen van de TikTok-pixel op je website. Cruciaal voor nauwkeurige datatracking.

3. Campagneplanning

Je ontvangt van ons een uitgebreid campagneplan inclusief prognose van verwachte resultaten. Hierin worden de doelgroepen bepaald voor de campagne.

4. Creatief Advies

We adviseren over de creatie van de video’s voor deze campagne. Het advies bestaat uit een conceptidee en een briefing voor 3 video’s.

5. Uitvoering en Beheer

Na jouw akkoord op het campagneplan, gaan we bouwen aan de campagne. Inclusief het verwerken van de ontvangen campagnecontent. Gedurende (maximaal) 10 weken draaien we de campagne en optimaliseren we deze op weekniveau.

6. Regelmatige Updates

Elke twee weken houden we een 30-minuten (online) overleg om de voortgang te bespreken aan de hand van een rapportage en bij te sturen waar nodig. 

Evaluatie en voortzetting

Aan het einde van de campagne evalueren we de resultaten op locatie en bieden advies voor verdere optimalisatie en vervolgstappen.

Belangrijke voorwaarden van het aanbod

  • Dit aanbod is geldig voor één campagne met maximaal twee doelgroepen en heeft een looptijd van 3 maanden, startend vanaf de kick-off. De campagne zelf heeft een maximale duur van 10 weken.
  • Creatieve content (video’s) wordt niet standaard geleverd; we bieden wel ondersteuning en advies. Indien gewenst kunnen we tegen een meerprijs ook de video’s verzorgen.
  • De prijs is exclusief btw, creatie- en mediakosten en betaling dient vooraf te worden voldaan.

Enthousiast geraakt? Vul het formulier hiernaast in!

TikTok Kickstart Deal

  • Bijvoorbeeld: +31 6 12 34 56 78

  • Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens (zie privacy statement).