Het zoekwoorden strategie canvas

Andere zoekwoorden nodig? Nieuwe kansen? Wellicht is jouw markt aan het veranderen of ben je bezig met een nieuw product. Dat nieuwe idee brengt ook nieuwe zoekwoorden met zich mee. Gebruik het Zoekwoorden Strategie Canvas als basis.

Wil jij op een zo effectief mogelijke manier aan de slag met zoekwoorden en daarnaast in één overzicht je voortgang kunnen monitoren? Wij hebben een zoekwoorden strategie canvas ontwikkeld met daarin alle onderdelen die uitgevoerd moeten worden om tot een gedegen zoekwoorden strategie te komen.

Gebruik dit canvas op drie verschillende manieren:

  1. Het invullen van dit canvas helpt je om tot jouw zoekwoorden strategie te komen. Door het nadenken over de verschillende onderdelen en het tot in de kern noteren brengt je elke keer een stap verder.
  2. De ingevulde canvas is een one pager die je makkelijk kunt delen met collega’s, managers en andere belanghebbenden. Dan heeft iedereen hetzelfde vertrekpunt en is het duidelijk wat de keuzes zijn.
  3. Het ingevulde canvas is een overzichtelijk schema waarmee je continu kunt monitoren of er tussentijdse wijzigingen zijn waardoor je de strategie of de uitvoering moet aanpassen. De concurrentie en de doelgroep zit namelijk niet stil.

Download hiernaast dit handige canvas en ga gelijk aan de slag om jouw zoekwoorden inzet te verbeteren.

Vertel ons wie je bent, dan sturen wij het canvas naar je toe.


  • Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens (zie privacy statement).