Local SEO

Local SEO is een vorm van SEO die erop gericht is om de website lokaal beter te laten scoren. Door met local SEO aan de slag te gaan, zorg je ervoor dat jouw bedrijf gevonden wordt als potentiële klanten zoeken naar zoektermen met een lokale zoekintentie. Google is er altijd op gericht om de gebruikers zo goed mogelijk te helpen. Wanneer iemand zoekt op een term als “kapper Amsterdam” zal Google lokale resultaten willen laten zien. Maar ook als iemand in Amsterdam alleen “kapper” in Google intikt, zal Google lokale resultaten laten zien. De kans dat iemand in Amsterdam een kapper in Maastricht zoekt is namelijk vrij klein. Door in te zetten op local SEO, vergroot je direct de kansen om goed te scoren op locale resultaten.

Local SEO is echt een vak apart. Het is belangrijk om lokaal goed vindbaar te zijn. Wil je weten wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Neem nu direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om jouw situatie te bespreken.

Wat zijn de voordelen van het optimaliseren van local SEO?

Wat is belangrijk voor goede local SEO?

Ga nu direct aan de slag!

Het verbeteren van de lokale vindbaarheid van jouw website is bij RED IVY in goede handen. Wij hebben SEO specialisten die in elke situatie precies de juiste vorm weten te vinden. Wat belangrijk is kan namelijk voor elke website verschillen. Twijfel daarom niet langer over local SEO en neem nu contact op met RED IVY om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Deze partijen gingen jou voor:

Scrum company logo
Wijny logo
Incontext logo
Alcomex logo
DUSK logo
Monteur aan huis logo

Het verbeteren van de lokale vindbaarheid van jouw website is bij RED IVY uniek voor elk bedrijf. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bel met Cindy via +31 (0)6 52 38 28 66 of vul ons contactformulier in.

Wil jij meer lezen over zoekwoorden én tips voor effectief gebruik? Download ons e-book!