Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van de SEO inzet van RED IVY. Wij werken dagelijks aan het optimaliseren van de SEO campagnes van onze klanten en het inzetten van linkbuilding is hier ook zeker een onderdeel van. De SEO content op je website kan perfect zijn en de website kan technisch perfect in elkaar zitten. Echter als er geen enkele link naar een website gaat zal het nog steeds lastig zijn om top rankings te scoren binnen de zoekmachines.

Met linkbuilding bedoelen we de activiteiten die ervoor zorgen dat andere websites naar jouw website gaan linken. Voor Google is elke link naar jouw website een soort van aanbeveling. Hoe meer aanbevelingen van andere websites, hoe meer waarde Google aan jouw website geeft. Hoe waardevoller je website is voor Google, hoe groter de kans is dat je goede rankings gaat behalen.

Linkbuilding is echt een vak apart. Dit kan veel tijd en geld kosten als je het zelf gaat doen. Wil je weten wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Neem nu direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om jouw situatie te bespreken.

Wat is het belang van goede linkbuilding?

Wat is de sleutel van goede linkbuilding?

Interne links vs Inkomende link vs Uitgaande links

Ga nu direct aan de slag!

Het verbeteren van jouw linkprofiel doormiddel van linkbuilding is bij RED IVY in goede handen. Wij hebben SEO specialisten die in elke situatie precies de juiste vorm weten te vinden. Wat belangrijk is kan namelijk voor elke website verschillen. Twijfel daarom niet langer en neem nu contact op met RED IVY om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Deze partijen gingen jou voor:

Eye wish logo
Scrum company logo
Solcon logo
Alcomex logo
DUSK logo
Monteur aan huis logo

Het verbeteren van je linkprofiel doormiddel van linkbuilding is bij RED IVY uniek voor elk bedrijf. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bel met Cindy via +31 (0)6 52 38 28 66 of vul ons contactformulier in.

Wil jij meer lezen over zoekwoorden én tips voor effectief gebruik? Download ons e-book!