SEO Content

Content is een belangrijk onderdeel van elke website. Zonder content zouden we alleen maar lege pagina’s tegenkomen op het internet. De manier waarop je de content inzet kan wel erg van elkaar verschillen en dit heeft direct invloed op de vindbaarheid van een website. Gooi je wat foto’s en teksten online, of ga je gericht met de content aan de slag om de vindbaarheid van de website te verbeteren?

Wanneer je gericht met SEO content aan de slag gaat, zal dit een goed effect hebben op de vindbaarheid. Het is echter van groot belang om de juiste balans te vinden. Als je alleen maar teksten schrijft met het oog op vindbaarheid en alle foto’s op je site ook alleen maar trefwoorden bevatten in de alt-tags, dan kan dit tegen je gaan werken. Onze SEO Specialisten bij RED IVY weten precies de juiste balans te vinden, waardoor Google je site weet te vinden, maar je bezoekers het ook fijn vinden om je teksten te lezen.

Het produceren van SEO content is echt een vak apart. Wil je weten wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Neem nu direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om jouw situatie te bespreken.

RED IVY heeft zowel SEO Specialisten als Copywriters, dit is de ideale combinatie voor het creëren van de beste SEO content. Samen weten deze altijd de perfecte balans aan te houden, zodat jouw content goed scoort in Google en lekker leesbaar is. Waar letten wij op bij het creëren van jouw content?

  • Onze content is altijd relevant
  • Wij verwerken zoekwoorden in onze content
  • Leesbaarheid heeft prioriteit
  • Onze content is altijd uniek

Met de content creatie van RED IVY zijn jouw pagina’s klaar om de concurrentie te verslaan!

Wat gebeurt er als mijn SEO content goed staat?

Rankings stijgen

Door de SEO content goed in te stellen, zullen je rankings gaan stijgen in Google. Hoe meer content er gecreëerd gaat worden, hoe breder je vindbaar gaat worden.

Meer naamsbekendheid

Wanneer je meer rankings weet te scoren en daarmee hoger in Google komt, zal je naamsbekendheid groeien. Hoe vaker de doelgroep je voorbij ziet komen, hoe langer je bedrijfsnaam blijft hangen.

Meer verkeer

Betere rankings alleen is nog niet alles. Als je met het instellen van de SEO content goede meta tags gebruikt, zal je meer verkeer naar je website krijgen via Google en andere zoekmachines.

Meer conversies

Het uiteindelijke doel van veel websites is ook het einddoel van werken aan de SEO. Het binnenhalen van meer conversies, of dit nou webshop bestellingen zijn informatie aanvragen of het lezen van bepaalde pagina’s.

Welke content is belangrijk voor SEO?

Paginateksten

De meest voor de hand liggende vorm van content voor SEO zijn de paginateksten. Deze teksten zijn multifunctioneel, ze dienen ervoor om jouw bezoekers meer te vertellen over jouw product of dienst en ze vertellen aan Google waar de pagina over gaat. Het mooie is dat deze twee functies vaak heel goed hand in hand gaan. Als de tekst interessant is voor jouw bezoeker, is deze waarschijnlijk ook interessant voor Google.

Afbeeldingen

Een website zonder afbeeldingen is vaak een beetje saai. Veel websites gebruiken daarom mooie foto’s. Zeker webshops werken met foto’s om goed te laten zien wat ze verkopen. Deze foto’s krijgen ook altijd een tag voor Google om te vertellen wat er op de foto staan. Het is belangrijk om deze tags goed in te vullen. Daarnaast is ook erg belangrijk om de afbeeldingen niet te groot te maken. Grote afbeeldingen doen er langer over om te laden en dit kan een negatief effect hebben op de vindbaarheid.

Zoekwoorden

Zoekwoorden geven aan waar jouw doelgroep naar op zoek is. Wat tikken ze in in Google? Een zoekwoordenonderzoek geeft aan waar jouw doelgroep naar op zoek gaat. Door hierop in te spelen en de belangrijkste zoekwoorden die uit het onderzoek naar voren komen te gebruiken, kunnen we samen de content matchen met de zoekintentie van jouw doelgroep. Bij RED IVY pakken we graag het hele proces van zoekwoordenonderzoek tot content creatie uit handen.

Meta tags

Als je niet thuis bent in online marketing, zegt de term meta tags je waarschijnlijk niks. Toch is dit een belangrijk onderdeel van de SEO content voor je website. Je hebt de meta title en description, samen vormen deze het resultaat wat je in Google ziet als je een zoekopdracht doet. De meta tags zorgen er dus echt voor of iemand naar jouw website klikt of naar die van de concurrent. Het is dus van groot belang om de meta tags te matches met de zoekintentie en tegelijkertijd uniek en aantrekkelijk te maken.

Blogs

Blogs zorgen ervoor dat een website regelmatig van nieuwe SEO content wordt voorzien. Zeker voor van nature statische website, is het schrijven van goede interessante blogs erg belangrijk. Door regelmatig blogs online te plaatsen, ziet Google dat je actief met je website bezigt bent. Als er maanden lang niks aan je website wordt gedaan, zal deze langzaamaan wegzakken, omdat de concurrentie wel actief is. Daarnaast bieden blogs de uitgelezen mogelijkheid om op specifieke zoekwoorden betere rankings te halen. Zoekwoorden waar je op dit moment geen ruimte hebt op de website, kan je perfect in blogs verwerken.

Ga nu direct aan de slag!

De creatie van SEO content is bij RED IVY in goede handen. Wij hebben SEO specialisten die in elke situatie precies de juiste vorm weten te vinden. Wat belangrijk is kan namelijk voor elke website verschillen. Twijfel daarom niet langer en neem nu contact op met RED IVY om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Deze partijen gingen jou voor:

Solcon logo
Kruidvat logo
Alcomex logo
DUSK logo
Monteur aan huis logo

De creatie en optimalisatie van SEO content is bij RED IVY uniek voor elk bedrijf. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bel met Cindy via +31 (0)6 52 38 28 66 of vul ons contactformulier in.

Wil jij meer lezen over zoekwoorden én tips voor effectief gebruik? Download ons e-book!