B2B LEADGENERATIE

Zo zet je Google Ads effectief in voor maximaal resultaat

Adverteren in zoekmachines is een essentieel onderdeel in iedere online marketing aanpak. En het is zeker niet alleen geschikt voor B2C. Ook als jij je richt op bedrijven kun je Google Ads inzetten om jouw bedrijfsdoelen en KPI’s te ondersteunen. 

Maar om kwalitatief sterke leads te generen en het volledige potentieel van Google Ads te benutten, heb je voor B2B een andere aanpak nodig. Wij duiken samen in de online marketing funnel en leggen je uit hoe Google Ads hier een rol in speelt. Wil jij weten wat de gouden kansen zijn om het maximale resultaat te bereiken en zo je omzet laten groeien? Schrijf je dan nu in voor het gratis B2B webinar op 1-11-22 om 11:00. 

GRATIS WEBINAR

60 minuten

✔️ Volledige online te volgen

✔️ Geen account nodig voor deelname

✔️ Google gecertificeerde trainers

✔️ Mogelijkheid om vragen te stellen

✔️ Ontvang slides en handige checklist achteraf

NA DIT B2B LEADGENERATIE WEBINAR

✔️ Weet je waarom de inzet van Google Ads cruciaal is om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen

✔️ Ken je het unieke karakter van SEA ten opzichte van andere B2B online marketing kanalen

✔️ Kan je vertellen welke mogelijkheden Google Ads jou als B2B organisatie te bieden heeft

✔️ Weet je dat B2B leadgeneratie een andere aanpak vereist dan B2C marketing

✔️Ken je onze gouden tips om jouw B2B leadgeneratie tot een succes te maken waardoor het voor jouw sales team gemakkelijker wordt om leads op te volgen

VOOR WIE IS DIT WEBINAR INTERESSANT

Ben jij verantwoordelijk voor B2B leadgeneratie in jouw organisatie en ben jij op zoek naar nieuwe kansen? Of ben jij een marketing manager, chapter- of team lead die meer uit Google Ads wil halen? Dan is dit webinar voor jou!

TRAINERS

Al onze trainers zijn gecertificeerde Google Ads professionals. Onze training wordt gegeven door Michel Hoksberg en Dennie Drenth.

Michel is een Sr. SEA specialist die al jaren alle ins en outs van het vak toepast. De uitdaging om zoveel mogelijk conversies te realiseren tegen zo laag mogelijke kosten is wat Michel drijft en waar hij enthousiast van wordt. Relevante traffic binnenhalen en omzetten naar een klant. Samengevat: Michel ademt SEA.

Dennie is een Sr. Performance marketeer die al vanaf het begin werkzaam is bij RED IVY. De strategie doorvertalen naar concrete online marketingactiviteiten en deze efficiënt en effectief inrichten in lijn met de gemaakte keuzes. Dat is hoe Dennie te werk gaat. Dennie is een betrouwbare online marketeer die projecten professioneel managet en hard loopt voor maximaal resultaat.

RED IVY is Google partner en Michel en Dennie zijn allebei gecertificeerde specialisten. Dit geeft aan dat ons bedrijf gezond is en onze relaties en klanten tevreden zijn. Met deze batches kunnen wij ons op een zeer positieve manier onderscheiden richting (potentiële) klanten in verschillende branches.

Wij hebben een case geschreven over de samenwerking tussen RED IVY en Alcomex Veren B.V. Lees hier onder andere hoe door de inzet van Google Ads de omzet met wél 267% is gestegen!

Vragen over het webinar? Neem gerust contact op met een van ons!

Ook meer leads genereren door de inzet van Google Ads?

Schrijf je dan in voor het B2B webinar via onderstaand formulier!


  • Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens (zie privacy statement).