Online funnel

Het uitdenken en inrichten van een marketing funnel is van essentieel belang om het maximale te bereiken met de marketinginzet en mediabudget. Bij RED IVY gaan we graag voor jou aan de slag om te kijken welke onderdelen van de online funnel nog verder geoptimaliseerd kunnen worden.

Wil je jouw online funnel optimaliseren? Neem nu direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om jouw situatie te bespreken.

Waarom RED IVY de online funnel laten optimaliseren?

Wij gaan graag voor jou aan de slag om de online funnel van jouw bedrijf te optimaliseren. Met onze ervaring halen wij er alles uit wat erin zit!

Wat doet RED IVY?

Door aan de slag te gaan met de volledige online marketing funnel zorg je ervoor dat:

  • De juiste keuzes worden gemaakt binnen de online marketing aanpak. 
  • Synergie en versterking van individuele marketing middelen door deze op elkaar aan te sluiten.
  • Hierdoor kunnen resultaten uit de inzet van de online marketing gemaximaliseerd worden.  

Activiteiten binnen de online funnel zijn bijvoorbeeld CRO, SEO, SEA, social media (paid en organisch), branded content en e-mail marketing. 

Losse online marketingactiviteiten opzetten en optimaliseren heeft zeker effect, maar ervaring leert ons dat het verschil wordt gemaakt wanneer de marketing activiteiten elkaar ondersteunen en versterken.

Online marketing funnel

Wat is onderdeel van de online funnel aanpak van RED IVY?

Ga nu direct aan de slag!

De full online funnel is bij RED IVY in goede handen. Wij hebben online marketing specialisten die in elke situatie precies de juiste vorm weten te vinden. Wat belangrijk is kan namelijk voor elke website verschillen. Twijfel daarom niet langer en neem nu contact op met RED IVY om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Deze partijen gingen jou voor:

Organize agile
Incontext logo
Alcomex logo

Het aanpakken van de totale online funnel is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bel met Cindy via +31 (0)6 52 38 28 66 of vul ons contactformulier in.

Wil jij meer lezen over zoekwoorden én tips voor effectief gebruik? Download ons e-book!