VACATURE: SOCIAL MEDIA SPECIALIST

SOCIAL MEDIA ORGANISCH EN ADVERTEREN

MINIMAAL 28 – 32 UUR IN DE WEEK, 2 DAGEN OP LOCATIE LELYSTAD

Wij zoeken naar een online marketing specialist die samen met onze RED IVY collega’s impact gaat maken voor klanten. Als onze specialist ben je hét aanspreekpunt voor zowel de klant als collega’s als het om social media gaat. En jij draagt deze verantwoordelijkheid graag! Je bent niet alleen gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen, maar ook om RED IVY naar het volgende niveau te brengen. Kom meer te weten over RED IVY op de over ons pagina. Droom je ervan om één van de beste specialisten in het vak te worden en te blijven? Dan zit je bij ons op de juiste plek!

En natuurlijk sta je er niet alleen voor. Jij zit zo meteen op kantoor samen met onze andere specialisten de beste campagnes te bedenken voor jouw klant. Je belt even met de klantverantwoordelijke om te checken of het akkoord is en gaat vervolgens volop in de uitvoering. Jij bent in de lead!

Dus jij kan als geen ander social organische en advertentie strategieën opzetten en deze doorvertalen naar prognoses die aansluiten op de KPI’s. En zelf copy schrijven voor de social media berichten is iets waar je je hand niet voor omdraait. Neem dan vrijblijvend contact op stuur een mail naar cindy@redivy.nl, ik vertel je graag meer over RED IVY en deze geweldig leuke job.

DIT IS RED IVY

Wij zijn een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in full funnel aanpak met een focus op performance- en content marketing. Samen met klanten analyseren en optimaliseren wij de inzet van verschillende online media- en marketingactiviteiten op basis van data en doelen.

WAT WIJ BIEDEN

Bij ons kom je terecht in een hecht team waar passie voor ons vakgebied centraal staat. We stimuleren persoonlijke groei en bieden ruimte voor trainingen en cursussen. We hanteren flexibele werktijden en geven je de vrijheid om je werk- en privéleven optimaal te balanceren. We zorgen goed voor elkaar en bieden een fijn salaris wat kan variëren tussen de €3.000 –  €3.750 op basis van 40 uur per week en afhankelijk van je ervaring.

WELKE ERVARING HEB JIJ?

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het opzetten en optimaliseren van social media campagnes, het plaatsen van organische berichten en het creëren van social media berichten.
  • Je hebt ervaring met het opstellen van mediaplannen en het gebruik van platformen zoals Meta, TikTok en LinkedIn.
  • Je hebt kennis van Meta Business Suite, LinkedIn Campaign Manager, social advertising pixels, en Google Tag Manager (GTM).
  • Jij wordt enthousiast van data en hebt analytisch inzicht.
  • Je hebt een klantvriendelijke houding.
  • Je kunt goed samenwerken, bent proactief en flexibel.
  • En niet onbelangrijk bij content creatie, je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (Engelse is een pre).

Let’s talk!

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Laat het me weten! Stuur een appje, bel via 06-52382866 of stuur een mail naar cindy@redivy.nl. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en zie ernaar uit om elkaar te spreken!

X Cindy

Sr. performance marketeer

Bekijk vacature
vacature performance msrketeer red ivy

ONLINE MARKETING MEDEWERKER

Bekijk vacature
vacature online marketing medewerker red ivy

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Bekijk vacature