ONLINE MARKETING MEDEWERKER

MINIMAAL 32  UUR IN DE WEEK, 2 DAGEN OP KANTOOR IN LELYSTAD

Ben jij nieuwsgierig naar online marketing en wil je meer weten over performance- en contentmarketing, maar heb je geen ervaring? Lees dan deze vacature verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe online marketing collega die ons team met vol enthousiasme komt ondersteunen. In deze rol ben jij dé rechterhand van onze specialisten, en wij gaan je alles leren wat je moet weten over online marketing.

Voor deze rol zijn we op zoek naar iemand die zich graag wil onderdompelen in de wereld van online marketing. Kennis en ervaring zijn dus geen vereisten, maar de wil om nieuwe dingen te leren, jezelf te ontwikkelen en graag samen te werken aan de beste resultaten voor onze klanten vinden wij wel belangrijk!

Wij nemen je mee vanaf de basis, waarbij we beginnen met bijkomende taken zoals het klaarzetten van rapportages en het overnemen van data, tot het uiteindelijk zelf meedenken en uitvoeren van websiteoptimalisatie en campagnes op het gebied van social media advertising en Google Ads. Je schakelt direct met ons team van specialisten, en als je er klaar voor bent, eventueel ook direct met de klant.

Van grote corporates die gespecialiseerde producten aan technische bedrijven door heel Europa verkopen, tot kleinere MKB‘ers die hun services aan consumenten aanbieden: de klanten bij RED IVY zijn divers. En als online marketingbureau is snel kunnen schakelen enorm belangrijk. Je flexibiliteit en proactieve houding gaan je daarbij helpen. Geen dag is hetzelfde!

DIT IS RED IVY

Wij zijn een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in full funnel aanpak met een focus op performance- en content marketing. Samen met klanten analyseren en optimaliseren wij de inzet van verschillende online media- en marketingactiviteiten op basis van data en doelen.   

WAT BIEDEN WE JOU?

Bij ons ben je onderdeel van een hecht team. We hebben allemaal passie voor ons vakgebied en werken elke dag hard om de beste resultaten te behalen, te groeien en te blijven ontwikkelen. En daar bieden we elkaar ook echt de ruimte voor. We kijken naar wie jij bent, waar jouw kwaliteiten liggen, wat jouw ambities zijn en helpen je daarbij. Er is daarom ruimte in je planning om trainingen & cursussen te volgen, naar evenementen te gaan en alle acties te ondernemen om een online marketeer te worden. Indicatie bruto startsalaris op basis van 40 uur: € 2.000 per maand.

 

Om te kunnen groeien, moet je ook kunnen ontspannen. Wij willen niet dat je alleen een blije collega wordt, maar juist een blij mens bent. Flexibiliteit kun je dus ook van ons verwachten; met de dagen die je werkt, de uren die je maakt en hoe jij deze wilt verdelen. Verplicht 9 tot 5 op kantoor is niet meer van deze tijd. Wil je tussen de middag een uurtje sporten? Of op woensdagmiddag met je kinderen naar de dierentuin? Samen komen we er wel uit. Het allerbelangrijkste is: we zorgen voor elkaar!

WELKE ERVARING HEB JIJ?

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je wilt graag alles leren over online marketing, data en de socialmediakanalen.
  • Jij bent precies en neemt verantwoordelijkheid.
  • Je hebt een klantvriendelijke houding: proactief, stressbestendig en oplossingsgericht.
  • Je hebt goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid.

Let’s talk!

Herken jij jezelf in dit verhaal en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat het mij dan vooral weten! Dat kan gewoon door mij een appje te sturen of te bellen via 06-52382866. Of direct je c.v. en motivatie te mailen naar Cindy@redivy.nl.

Ik ben namelijk ook heel benieuwd naar jouw verhaal. Spreken we elkaar straks?

X Cindy

Sr. performance marketeer

Bekijk vacature
vacature performance msrketeer red ivy

ONLINE MARKETING MEDEWERKER

Bekijk vacature
vacature online marketing medewerker red ivy

ONLINE MARKETEER

Bekijk vacature