SENIOR PERFORMANCE MARKETEER 

36 – 40 UUR IN DE WEEK, LOCATIE LELYSTAD

Wij zoeken een sr. performance marketeer die impact gaat maken voor klanten. In deze rol ben jij hét aanspreekpunt voor klanten als het om performance gaat. Jij weet als geen ander hoe je complete online mediaplannen moet opstellen en managen. Door jouw ervaring met zowel uitvoering als coördinatie van full funnel online marketing ben jij ook in staat om mee te denken over marketingplannen en deze vervolgens door te vertalen naar succesvolle campagnes voor maximaal resultaat.  

En dit doe je niet alleen. Jij werkt straks samen met onze online marketing specialisten en content marketeers om de juiste doelgroep op de gewenste platformen te krijgen en conversies te optimaliseren. Zo weet jij het beste rendement te halen uit paid- en owned media kanalen en geef jij advies op digital kpi’s, landingspagina’s en gebruikersflows, zodat deze optimaal worden ingericht voor het ondersteunen van de resultaten. Data is daarbij jouw belangrijkste en favoriete bouwsteen. 

Jij hebt altijd het overzicht en weet welke optimalisaties en acties er nodig zijn wanneer resultaten ondermaats presteren. Je bent niet alleen gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen, maar ook om samen met jouw collega’s RED IVY naar het volgende niveau te brengen.

Van grote corporates die gespecialiseerde producten aan technische bedrijven door heel Europa verkopen, naar kleinere MKB‘ers die hun services aan consumenten aanbieden: de klanten bij RED IVY zijn divers. En als online marketingbureau is snel kunnen schakelen enorm belangrijk. Je flexibiliteit en pro-actieve houding gaan je daar dan ook bij helpen. Geen dag is hetzelfde!

DIT IS RED IVY

Wij zijn een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in full funnel aanpak met een focus op performance- en content marketing. Samen met klanten analyseren en optimaliseren wij de inzet van verschillende online media- en marketingactiviteiten op basis van data en doelen.   

vacature performance marketeer

WAT BIEDEN WE JOU?

Wij zijn een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in full funnel aanpak met een focus op performance- en content marketing. Samen met klanten analyseren en optimaliseren wij de inzet van verschillende online media- en marketingactiviteiten op basis van data en doelen.   

Bij ons ben je onderdeel van een hecht team. We hebben allemaal passie voor ons vakgebied en werken elke dag keihard om de beste resultaten te behalen, te groeien en te blijven ontwikkelen. En daar geven we elkaar ook echt de ruimte voor. We kijken naar wie jij bent, waar jouw kwaliteiten liggen, wat jouw ambities zijn en helpen je daarbij. Met minimaal 3 jaar relevante werkervaring kunnen wij jou daarvoor ook een mooi maandsalaris van € 3.500,– bieden (op basis van 40 uur). 

En om te kunnen groeien, moet je ook kunnen ontspannen. Wij willen niet dat je alleen een blije collega wordt, maar juist een blij mens bent. Flexibiliteit kun je dus ook van ons verwachten; met de dagen die je werkt, de uren die je maakt en hoe jij deze wilt verdelen. Verplicht 9-5 op kantoor is niet meer van deze tijd. Wil je tussen de middag een uurtje sporten? Of op woensdagmiddag met je kids naar de dierentuin? Samen komen we eruit. Het allerbelangrijkste is: we zorgen voor elkaar!

WAT ZOEKEN WE IN JOU?

  • Je hebt HBO/WO werk-en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaren ervaring in de uitvoering en coördinatie van full funnel online marketing, het opstellen van mediaplannen (incl. budget en planning) en kan dit vertalen naar verschillende kanalen.
  • Je hebt een klantvriendelijke houding: proactief, stressbestendig en oplossingsgericht.
  • Je hebt goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid.
  • Je kan gemakkelijk draagvlak creëren bij klanten van verschillende omvang en hebt ervaring met stakeholder management.
  • Je werkt data-gedreven, kan zelfstandig analyses opstellen en de data interpreteren naar vervolgstappen.
  • Je hebt kennis en ervaring met het uitvoeren van campagnes op paid media (social advertising, SEA, affiliate en display).
  • Je hebt kennis en ervaring met het uitvoeren van campagnes op owned media (SEO, e-mail marketing, websites / webshops).
  • Je hebt kennis en ervaring van CRO en website optimalisatie en kan vanuit deze rol ook web-development bureaus en ontwikkelsprints managen.

Let’s talk!

Herken jij jezelf in dit verhaal en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat het mij dan vooral weten! Dat kan gewoon door mij een appje te sturen of te bellen via 06-52382866. Ik ben namelijk ook heel benieuwd naar jouw verhaal.

Spreken we elkaar straks?

X Cindy

Bekijk hieronder onze vacatures

Sr. performance marketeer

Bekijk vacature
vacature performance msrketeer red ivy

ONLINE MARKETING MEDEWERKER

Bekijk vacature
vacature online marketing medewerker red ivy

ONLINE MARKETEER

Bekijk vacature