ONLINE MARKETEER

MINIMAAL 32  UUR IN DE WEEK, 2 DAGEN OP KANTOOR IN LELYSTAD

Ben jij de online marketeer die klaar is om een digitale revolutie te ontketenen voor onze klanten? Bij RED IVY zoeken we een talentvolle specialist op het gebied van online marketing. Je bent helemaal thuis in de wereld van online marketing en weet als geen ander hoe je online mediaplannen opstelt en tot leven brengt.

Dit doe je niet alleen. Jij werkt nauw samen met onze online marketing specialisten en creatieve content marketeers om de juiste doelgroep op de gewenste platformen te krijgen en conversies te optimaliseren. Zo weet jij het beste rendement te halen uit paid- en owned media kanalen en geef jij advies op digitale KPI’s en landingspagina’s, zodat deze optimaal worden ingericht voor het ondersteunen van de resultaten. Data is daarbij jouw belangrijkste en favoriete bouwsteen.

Als de resultaten ondermaats zijn, ben jij de snelle denker die meteen actie onderneemt. Je bent niet alleen gemotiveerd om jezelf te overtreffen, maar je bent ook vastbesloten om RED IVY samen met je collega’s naar nieuwe hoogten te brengen.

Bij RED IVY bedienen we een diverse klantenkring, variërend van grote technische corporates in heel Europa tot kleine MKB’ers die hun diensten aan consumenten aanbieden. Als online marketeer weet je dat flexibiliteit en proactiviteit essentieel zijn in een snel veranderende online wereld. Geen dag is hetzelfde, en dat is precies waar jij van houdt!

DIT IS RED IVY

Wij zijn een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in full funnel aanpak met een focus op performance- en content marketing. Samen met klanten analyseren en optimaliseren wij de inzet van verschillende online media- en marketingactiviteiten op basis van data en doelen.   

WAT BIEDEN WE JOU?

Wij zijn een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in een full funnel aanpak met een focus op performance- en content marketing. Samen met klanten analyseren en optimaliseren wij de inzet van verschillende online media- en marketingactiviteiten op basis van data en doelen.
Bij ons ben je onderdeel van een hecht team. We hebben allemaal passie voor ons vakgebied en werken elke dag keihard om de beste resultaten te behalen, te groeien en te blijven ontwikkelen. En daar geven we elkaar ook echt de ruimte voor. We kijken naar wie jij bent, waar jouw kwaliteiten liggen, wat jouw ambities zijn en helpen je daarbij.

Met 1-3 jaar relevante werkervaring kunnen wij jou daarvoor ook een mooi maandsalaris van € 3.000,– bieden (op basis van 40 uur).

Bij ons streven we ernaar dat je niet alleen een gelukkige collega bent, maar vooral een gelukkig mens. Groei en ontspanning gaan hand in hand. Wij omarmen de flexibiliteit van hybride werken. De traditionele 9-5 kantoorroutine behoort tot het verleden. Heb je zin om ’s middags een uurtje te sporten? Of maak je die slides liever op woensdagavond verder af? Samen vinden we een oplossing.

Bij ons staat één ding voorop: we zorgen voor elkaar!

WELKE ERVARING HEB JIJ?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en je hebt goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid.
  • Je hebt 1-3  jaren ervaring in de uitvoering van full funnel online marketing, het opstellen van mediaplannen (incl. budget en planning) en kan dit vertalen naar verschillende kanalen.
  • Je werkt data-gedreven, kan zelfstandig analyses opstellen en de data interpreteren naar vervolgstappen.
  • Je hebt kennis en ervaring met het uitvoeren van campagnes op paid media (social advertising, SEA, affiliate en display).
  • Je hebt kennis en ervaring met het uitvoeren van owned media (Social Media, SEO en e-mail marketing)
  • Je hebt een klantvriendelijke houding: proactief, stressbestendig en oplossingsgericht.

HERKEN JIJ JEZELF IN BOVENSTAANDE TEKST?

Herken jij jezelf in dit verhaal en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat het mij dan vooral weten! Dat kan gewoon door mij een appje te sturen of te bellen via 06-52382866. Of direct je c.v. en motivatie te mailen naar Cindy@redivy.nl.

Ik ben namelijk ook heel benieuwd naar jouw verhaal. Spreken we elkaar straks?

X Cindy

Sr. performance marketeer

Bekijk vacature
vacature performance msrketeer red ivy

ONLINE MARKETING MEDEWERKER

Bekijk vacature
vacature online marketing medewerker red ivy

ONLINE MARKETEER

Bekijk vacature