Lees alle artikelen van Benthe Sijtsma

Content marketeer en creator bij RED IVY.

benthe@redivy.nl +31 6 30 48 42 67

blog over bereal social media

Het social media platform: BeReal.

Sinds maart 2022 is BeReal een nieuw social media kanaal in Nederland. Het is een app waarmee je foto’s kan delen met je vrienden. Je deelt één foto per dag met jouw vrienden. Wanneer? Je krijgt elke dag een melding en dan heb je 2 minuten om op dat moment een foto te plaatsen. BeReal is dus niet zoals alle andere social media platformen.

Organisch meer volgers krijgen op Instagram.

Meer volgers op Instagram? Natuurlijk wil je dat! Helemaal als je verantwoordelijk bent voor de social media van jouw merk. Maar hoe pak je dat aan? Onder andere door een combinatie van het plaatsen van geweldige content, te kijken naar wat je concurrenten doen en het gebruik van de juiste hashtags.

6 tips en tricks voor TikTok.

Het is je vast niet ontgaan dat TikTok in één klap mega populair is geworden. En de verwachting is dat dit aantal in de toekomst zal toenemen. Veel bedrijven hebben TikTok toegevoegd aan hun marketing strategie. In deze blog geef ik je een aantal tips & tricks hoe jij optimaal gebruik kan maken van TikTok.

Tips & Tricks voor LinkedIn.

Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je sneller opvalt op het zakelijke social media platform? Wij hebben een aantal praktische tips & tricks opgesteld.

Instagram

Tips & Tricks voor Instagram.

Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je sneller opvalt op het zakelijke social media platform? Wij hebben een aantal praktische tips & tricks opgesteld.